Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Кание ревнува от Дрейк

отпечатай новината

31.12.2018 12:31 | Видян 1809 пъти

Кание ревнува от Дрейк

Рапърът Кание Уест ревнува от колегата си Дрейк, с когото са в открита вражда от дълго време.

Причината за избухването на изпълнителя на Gold Digger е, че Дрейк следи съпругата му Ким Карадшиян в социалните мрежи.

„До тази сутрин не знаех, че през септември Дрейк е следил жена ми в Инстаграм. Трябваше да го споделя, защото е ненормално. Представете си да имате проблем с някого и те да следват съпругата ви. Ние се надяваме и се молим този мъж да открие щастие като нашето“, написа Уест.

Припомняме, че през септември риалити сензацията Ким Кардашиян заяви, че не е имала любовна афера с Дрейк. До необходимостта от подобна защита се стигна след множество спекулации, че именно 38-годишната звезда е Кики от тоталния хит на канадеца - In My Feeling.

Подобна теория заля социалните мрежи, като водещият довод е, че семейството и приятелите на чаровната брюнетка често я наричат галено Кики. Един фен дори си направи труда да направи карта на квартала в Калифорния, в който Ким живее с Кание, според която Дрейк им е съсед. Част от текста на песента загатва, че главната героиня е от квартала на изпълнителя на Scorpion.

“Дрейк от месеци се опитва да ни каже, че е спал с Ким Кардашиян, ние просто не слушаме добре“, категоричен е един от най-върлите конспиратори по темата. „Никога не се е случвало. Край на историята“, се включи в дискусията самата Ким.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !