Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Амбър Хърд: Джони сам се наричаше чудовище

отпечатай новината

04.01.2019 14:28 | Видян 2449 пъти

Амбър Хърд: Джони сам се наричаше чудовище

“Джони и аз наричахме тази, другата част от неговия характер „чудовището“. Става въпрос за личността, в която се превръщаше, когато ме пребиваше.“ Думите са част от показанията на актрисата Амбър Хърд по бракоразводното й дело с Джони Деп от месец август 2016 г.

Непоказвани до момента документи от съдебната битка между холивудските звезди са придобити от изданието The Hollywood Reporter, като скоро ще бъдат използвани и в делото за клевета, което екранният капитан Джак Спароу заведе срещу британския таблоид The Sun. Повод за това пък стана заглавие на вестника, което назовава актьора като „побойник на жени“. Самата Хърд също е заявила, че иска да даде показания в съда на Острова, но адвокатите на бившия й съпруг категорично били против, като дори я заплашили с нова среща пред Темида.

Според появилите се документи, в полза на Хърд свидетелстват още двама нейни приятели. Ракел Пенингтън, която пристигнала в дома на семейството в злополучната нощ, в която Деп ударил половинката си с телефон, е категорична, че има снимкови доказателства за това, че Амбър е била цялата посинена, а счупени стъкла обсипвали целия под. Полицаите, дошли след сигнал до 911, обаче заявили, че звездата от „Аквамен“ не е имала видими белези по тялото си от насилие, а къщата изглеждала подредена, без счупени вещи.

Всички тези показания ще влязат отново в заседателната зала, в която The Sun ще трябва да докаже, че написаното определение „побойник на жени“ е вярно. Делото ще се състои на 22 февруари.

Източник: monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !