Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Ryanair е „най-лошата авиокомпания“ за шеста поредна година

отпечатай новината

07.01.2019 09:32 | Видян 1169 пъти

Ryanair е „най-лошата авиокомпания“ за шеста поредна година

Ryanair е класирана като най-лошата авиокомпания за шеста поредна година, според Уич травъл (Which Travel) - консултантска фирма, изследваща потребителското удовлетворение.

В годишното проучване на авиокомпаниите за къси разстояния пътниците дадоха на Ryanair най-ниската възможна оценка за чекиране, удобство на седалките, атмосфера в пътническия салон, храна и напитки.

Според Уич Ryanair, която превозва повече пътници, от която и да е друга авиокомпания в Европа, сега тя е и тази, с която повечето пътници отказват да летят; от тези, които са изразили предпочитание, 70% са заявили, че не биха използвали Ryanair.

Ryanair обаче отхвърли проучването като „непредставително и безполезно“.

Райънеър получава потребителски рейтинг от 40 процента, изоставайки от другите нискотарифни авиокомпании за кратки разстояния Томас Кук еърлайнс (Thomas Cook Airlines) - с рейтинг 52 процента, и Уизеър (Wizz Air) - 54 процента, които изпълняват полети главно до дестинации в Източна и Централна Европа.

Пасажерите посочват като фактори за негативната си оценка недоволството си от отказа на компамията да изплати обезщетение им, заради отменени полети, вечно променящи се правила за багажа и все по-лошо спазване на разписание.

Снимка:АП

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !