12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Юлиан Костов с роля в Централа Берлин по HBO

отпечатай новината

07.01.2019 17:10 | Видян 1591 пъти

Юлиан Костов с роля в Централа Берлин по HBO

Българинът Юлиан Костов играе един от главните злодеи в третия сезон на американския шпионския сериал Централа Берлин. Той си партнира с Ричард Армитидж (сериалите Ответен удар 2010, достъпен в HBO GO и Робин Худ 2006-2009, както и Хобит: Битката на петте армии 2014), Рис Ифанс (Нотинг Хил 1999, Елизабет: Златният век 2007, Хари Потър и даровете на смъртта: Част 1 2010 и Невероятният Спайдър-мен 2012), Ашли Джъд (Жега 1995, Целуни момичетата 1997, Дивергенти 2014-2016) и Мишел Форбс (сериалите Стар трек: Новото поколение 1987-1994 и Истинска кръв 2008-2014, ностъпен в HBO GO).   

Централа Берлин е съвременен шпионски сериал, в който елитния разузнавач от американските тайните служби Даниел Милър е изпратен в Берлин, за да разкрие самоличността на мъж, който под псевдонима Томас Шоу подава секретна информация на немската преса. Тайната му мисия е да разкрие самоличността на информатор, представящ се за лице на име Томас Шоу.

Под напътствията на отегчен ветеран (Рис Ифанс) Даниел навлиза в истинския свят на шпионажа – вербуване, измами, опасности и морални компромиси. Даниел се потапя дълбоко в тайните на немската столица, разкрива конспирация, която го отвежда отново във Вашингтон, и си задава въпроса: Възможно ли е някой да остане непроменен след назначение в Берлин? Юлиан се въплъщава в злодея Сергей Басаров.  

Едва на прага на 30-те си години, Юлиан вече е познат на българската аудитория от чуждестранни продукции. Гледали сме го  като демона Тимур от сериала Аз, вещицата (достъпен в HBO GO) и като младия руския военнопленник Фьодор, спасен от британка по време на втората световна война във биографичната драма Син на друга майка.

Ролята му в късометражния филм Разговорът му донесе награда за „най-добър актьор“ от тазгодишното издание на LA Live Film Festival в Лос Анджелис. Можете да гледате българския актьор, известен и с това, че сам прави каскадите си в новия сезон на Централа Берлин всеки вторник вечер по HBO. Епизодите са 6 от по 50 минути.

В онлайн стрийминг платформата HBO GO вече са достъпни епизодите, както и всички серии от първите два сезона на шпионската сага.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !