Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

В Инстаграм: Крис Браун отрече обвиненията в изнасилване

отпечатай новината

24.01.2019 11:08 | Видян 1567 пъти

В Инстаграм: Крис Браун отрече обвиненията в изнасилване

След като прекара 24 часа в арест в Париж, по обвинение в изнасилване на 24-годишно момиче, рапърът Крис Браун побърза да отрече какъвто и да било сексуален контакт още с излизането си на свобода. Той беше пуснат без да му бъдат повдигнати обвинение.

В Инстаграм рапърът написа с главни букви: „Искам да е кристално ясно. Това е лъжа! Никога! За дъщеря ми и моето семейство това е толкова неуважително и е против моя характер и морал“.

Припомняме, че 24-годишна жена повдигна обвинения срещу Браун, бодигарда му и техен приятел, като твърди пред полицията, че се срещнала с мъжете в нощен клуб във френската столица на 15 януари, след което заедно с приятелка ги последвала в хотела им. Там била изнасилена и от тримата и оставена сама.

И тримата заподозрени са освободени без обвинения, но прокуратурата потвърди, че продължава разследването. Крис Браун ще може да се завърне в САЩ, когато пожелае, изтъкна адвокатът му.

Припомняме, че през 2009-та Крис Браун призна, че е извършил физическо насилие над тогавашното си гадже Риана.Пробацията му по това дело приключи през 2015 г.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !