Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Дони писал песен за изгонен айдъл

отпечатай новината

17.03.2009 11:10 | Видян 12218 пъти | Гласували 1

Дони писал песен за изгонен айдъл

Павел Михов, който в неделя бе изгонен от “Мюзик айдъл” 3, е стар познайник на Дони, въпреки че за това дори не бе загатнато по време на предаването. Той се е явявал на кастинг и за първото издание на шоуто.

След като отпаднал,  Дони решил да му направи песен. Казва се “Забравен плаж”, текстът и музиката са на настоящия член на журито, а в аранжимента намеса има и Дани Милев. Интересното е, че с това парче Павел Михов се представи на Бг Евровизия 2008.

И за да е още по-заплетено, ще споменем, че 20-годишният айтозлия се изявяваше и в риалитито на Слави Трифонов “Пей с мен”. Той беше партньор на Каролина Гочева.

Излиза, че ентусиастът е минал през шоута в трите големи телевизии – “Мюзик айдъл” по бТВ, “Пей с мен” по Нова и “Евровизия” по БНТ. Въпреки познанството си с Дони и симпатиите, които Фънки и Мария демонстрираха към него, той пак не можа да се класира за концертите.

За Мария пък се носи слух, че има проблеми със съпруга си Димитър, тъй като се задявала с един от кандидатите. Той често й правил сцени на ревност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !