Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Джейсън Момоа става бърз и яростен

отпечатай новината

31.01.2019 13:26 | Видян 1451 пъти

Джейсън Момоа става бърз и яростен

Да заголи бицепс редом до Джейсън Момоа – това си представя Дуейн Джонсън-Скалата за спиноф продукцията на „Бързи и яростни“ - „Хобс и Шоу“. Това призна самият актьор, като разкри, че е преговарял с екранния „Аквамен“ за ролята на негов брат.

Натовареният график на най-красивия мъж според TC Candler обаче пратил ролята право в ръцете на друг кечист – Роуман Рейнс.

"В следващия филм за Хобс ще го включим, със сигурност", категоричен в крайна сметка бе Скалата по повод обвързването на хаваеца с франчайза. Момоа не е коментирал подобна изява на голям екран. Въпреки това, според Джонсън, двамата са водели сериозни преговори за ролята.

„Хобс и Шоу“ ще се завърти из киносалоните по света от 2 август тази година. Снимките на продукцията са вече стартирали, подробности около сценария обаче все още не са известни. Както повелява и заглавието, действието ще се развива около премеждията на героите на Скалата и Джейсън Стейтъм от популярната дизелова поредица. Големият „злодей“ на трасето пък ще бъде Идрис Елба.

„Всеки герой е толкова силен, колкото е злодеят отсреща му“, гласяха думите, с които Джонсън приветства звездата от „Планината помежду ни“ в семейството на „Бързи и яростни“.


Източник: Монитор
Снимка: Geeks On Coffee



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !