Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ненчо разпродаде моторите си

отпечатай новината

31.01.2019 13:42 | Видян 1469 пъти

Ненчо разпродаде моторите си

За пари закъса Ненчо Балабанов. Кариерата на комика не върви във възходяща линия. Поради липса на ангажименти имитаторът на Бойко Борисов не може да води луксозен начин на живот, както бе свикнал до преди. От дългите и скъпи почивки на Ненчо зад граница няма и следа.

Заради липсата на тлъсти пачки той се принуди да се раздели с няколкото си мотора. Балабанов е любител на високите скорости, но безпаричието го накара да се откаже от тях.

Все пак комикът реши да има нещо в гаража, тъй като пролетта ще дойде и той трябва да кара. Ненчо се сдоби с мотор, който е на половината на възрастта му. Машината е произведена в началото на новия век. Цената й е по-малко от 3 хиляди лева, писа „България Днес“.

Бившият водещ на „Господари на ефира“ търси всякакви начини да изкара свежи пари, които да му помогнат да възвърне високия си стандарт на живот. Допреди няколко години Ненчо бе на гребена на вълната. Той имаше постоянни тв изяви. Те му носеха по няколко хилядарки на час.

Сега положението е съвсем различно. Вече никой не помни забавния имитатор. По информация на вестника Балабанов се бута здравата за новия сезон на „Капките“. Въпреки че участва преди 4 години в комедийното шоу, Ненчо смята, че с изявата си в телевизията ще може да закърпи бюджета си.

За да се опита да възроди кариерата и отново да стане любимец на хората. Балабанов реши да се впусне в ново амплоа. Актьорът записа и поредна песен. Към парчето той засне и клип, в който участват Георги Иванов – Гонзо и Хилда Казасян.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !