Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Всички номинирани песни за Оскар ще бъдат изпълнени на церемонията

отпечатай новината

01.02.2019 17:56 | Видян 1741 пъти

Всички номинирани песни за Оскар ще бъдат изпълнени на церемонията

Американската филмова академия ще даде екранно време на всички парчета, номинирани в категорията й за най-добра оригинална песен по време на церемонията за раздаването на наградите Оскар.

До това се стигна, след като от гилдията изразиха възмущението си от първоначалните планове на киноинститута да позволи изпълненията единствено на Shallow от Роди се звезда и All The Stars от Черната пантера.

Според последната излязла официална информация, любителите на седмото изкуство ще могат да чуят още I'll Fight от документалния RBG, The Place Where Lost Things Go от Мери Попинз се завръща и When A Cowboy Trades His Spurs For Wings от Балада за Бъстър Скръгс.

Предвид, че Академията се зарече, че телевизионното излъчване на церемонията тази година ще бъде сведено до три часа, всяко от парчетата ще има шанс да се разгърне за не повече от 90 секунди.

Междувременно се очаква част от статуетките да бъдат раздадени по време на рекламните паузи на тв предаването, отразяващо връчването на престижните призове. Церемонията на оскарите ще се проведе на 24 февруари.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !