Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Изписаха сина на Алекс и Дани Петканови от болницата

отпечатай новината

04.02.2019 11:03 | Видян 2133 пъти

Изписаха сина на Алекс и Дани Петканови от болницата

Бившият талисман на националите по баскетбол Александра Петканова и синът й Габриел бяха изписани от болницата. За това съобщи гордият татко Даниел Петканов, като публикува кадри в социалните мрежи.

"Да имаш новородено дете е страхотно усещане, наблягам на усещане, защото е грипна епидемия и свижданията са забранени, та го гледам само на снимки", призна Лудият репортер дни преди да прибере първородния си син и съпругата си у дома.

Припомняме, че малкият Габриел проплака в четвъртък, като риалити семейството направи и феновете съпричастни към събитието чрез поредица от публикации онлайн.

За името на бебето отново помогнаха последователите на Петканови. Няколко седмици преди раждането Александра помоли феновете си да дадат предложенията си, а Габриел бе сред топ 5 от избраните от нея и Даниел имена.

Броени часове след като се появи на бял свят пък момченцето вече имаше и свой профил в Инстаграм, където събра няколко хиляди последователи.

Неколцина последователи не одобриха бебешкия профил в мрежата, но повечето фенове на звездната двойка благодариха, че Алекс и Дани ги държат постоянно в течение с живота си.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !