Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Аня Пенчева правила аборт от Стефан Данаилов

отпечатай новината

04.02.2019 11:48 | Видян 3302 пъти

Аня Пенчева правила аборт от Стефан Данаилов

Любовта между Стефан Данаилов и Аня Пенчева пламна отново и двамата са на път да възобновят романтичната си връзка. Засега това ще се случи само на сцената на Народния театър, но кой знае – еротиката може да се пренесе и в живота.

Напук на здравословните си проблеми, Ламбо реши да се върне отново на сцената след двегодишна пауза. Актьорът лично обяви, че пак ще играе в Народния театър. Освен като артист обаче, Ламбо ще се изяви и като постановчик и ще постави пиесата Актрисата.

Любопитното е, че някогашният секссимвол ще си партнира с Аня Пенчева, която му дала идеята за спектакъла. Двамата са дългогодишни партньори в театъра и в киното. През последните две години обаче актьорите бяха в обтегнати отношения заради признанието, което Данаилов направи в автобиографичната си книга Романът на моя живот, че в миналото двамата са имали извънбрачна връзка и че 15 години по-младата от него Аня била единствената жена, която за малко да го разведе. Тя дори е правила аборт от него.

Мастера направи разкритието след смъртта на съпругата си Мария, но както е известно Аня Пенчева над 25 години е щастливо омъжена за бизнесмена и бивш лекоатлет Ивайло Караньотов. Източници на Уикенд разкриха, че откровението на 75-годишнния Ламбо за младежките му забежки наранило актрисата и временно се отразило на колегиалните им и приятелски отношения.

Крайно неджентълменското и нетактично поведение на Стефан Данаилов напълно шокирало Аня Пенчева. Стресът й се отрази зле и тя повече от година се бореше със здравословните си проблеми.

В крайна сметка Данаилов поискал прошка от някогашната си тръпка. Аня проявила великодушие и простила на стария плейбой недискретността и липсата на джентълменско поведение. А след това в името на приятелството му предложила заедно да поставят пиесата Актрисата.

Сега съвместната им работа ще бъде от една страна израз на прошка, а от друга – израз на професионализъм, тъй като и двамата са превъзмогнали личните си слабости и желания в името на театъра.

На 28 януари Стефан Данаилов събра актьорите, които ще участват в пиесата в дома си и на чаша розе обяви старта на репетициите. На Стефан Данаилов и на Аня Пенчева ще партнират и Ненчо Илчев, Иван Панев, Павел Иванов и Кирил Ефремов.

Музиката към спектакъла ще напише Иван Лечев. Ламбо е поверил режисурата на племенницата си Росица Обрешкова, а той ще се води главен постановчик.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !