Марта Стюарт – секси на 78

Марта Стюарт е готова за празниците. Известната кулинарна...

Дамата до Киану Рийвс: Не крия сивата...

Александра Грант стана известна преди няколко седмици,...

Малък Тошко пак пие

отпечатай новината

05.02.2019 12:33 | Видян 488 пъти

Малък Тошко пак пие

Черната овца на клана Живкови - Тодор Славков, отново е загърбил обета си за въздържание, който даде.

След като цели 3 години не близваше нито капка алкохол, сега Малък Тошко отново си сръбва порядъчно. Миналата седмица папараците на Уикенд забелязаха Славков на погребението на футболната легенда Иван Вуцов, който бе близък приятел на баща му. Малък Тошко бе във видимо махмурлийски вид, което направи впечатление на всички присъстващи.

На 21 януари наследникът на фамилия Живкови бе сред първите пристигнали за поклонението във фоайето на стадион Васил Левски. Сребристият джип Ауди на известния бохем бе управляван от неговия верен приятел и началник – боса на Локомотив /Пд/ Христо Крушарски. От години Малък Тошко му помага във фирма за борба с градушките.

Вероятно, за да потуши мъката, внукът на Тато бе ударил 1-2 питиета и изглеждаше махмурлия заради ранния час на поклонението – 10 ч. Подпухнал, брадясал и силно побелял и остарял, Малък Тошко изглеждаше досущ като някой бараба. Още със слизането си от всъдехода, той побърза да сложи тъмните слънчеви очила.

С 6 червени карамфила в ръка, Славков хлътна във фоайето, за да си вземе последно сбогом с Вуцата. Десетина минути по-късно Малък Тошко излезе и се метна обратно в джипа, а Крушарски го откара обратно към дома му в Бояна.

Насколо известният хедонист и бонвиван се завърна от екзотично пътешествие в Южна Америка. Тодор решил да посрещне Новата година на топло в Бразилия, а след това се спасил от януарските студове като обикалял 2 седмици местните забележителности.

Внукът на Тато посетил прочутите водопади водопадите Игуасу (Голяма вода) и се щракнал за спомен, издокаран в бял дъждобран.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !