Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Кака Лара пазарува с гипс за ЧРД

отпечатай новината

05.02.2019 11:47 | Видян 1077 пъти

Кака Лара пазарува с гипс за ЧРД

Любимката на децата от 80-те и 90-те Кака Лара отпразнува 45-я си рожден ден с гипс. Бившата тв водеща получи фрактура на дясната си ръка седмица преди юбилея си – потроши се, докато правеше пируети с кънки на ледената пързалка на езерото Ариана в Борисовата градина. С нея при инцидента бяха двете й дъщери.

„Счупеното носи щастие! А кънките за лед – само на някои”, оплака се в нощта след сакатлъка в интернет звездата на Милион и едно желание. Пред хората от антуража си пък заявила, че пукнатата кост я боляла много и я принуждавала да пие по два аналгина наведнъж.

На 28 януари - деня, в който навърши 45 години, Лара отиде да купи провизии за ЧРД партито си с бинтована дясна ръка. Тя бе взела със себе си и щерките си, за да й помагат при пазаруването. 20-годишната студентка във ВИТИЗ Бернарда, 7-годишната Вая и майка й хлътнаха в магазин Лидъл на столичната ул. Раковски и бързо напълниха цяла количка с пиене и мезета. Потрошената актриса криеше пострадалия крайник под кариран шал, но гипсът все пак се виждаше.

Когато Лара плати сметката на касата, голямата й щерка започна да реди покупките в огромна платнена чанта. После Бенджи метна пазарската торба на рамо и със сестра й и майка й напуснаха супермаркета.  На ул. Раковска трите се качиха в тролей №9. Бившата съпруга на Владо Береану не разполага с излишни пари за такси, откакто слезе от малкия екран и се хвана на щатна работа като пиар на Военния театър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !