Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джаро от Под прикритие възкръсна

отпечатай новината

06.02.2019 12:37 | Видян 1132 пъти

Джаро от Под прикритие възкръсна

Режисьорът Димитър Митовски възроди героите от „Под прикритие” в уникална изложба. Феновете на култовия сериал отново ще могат да видят любимия си злодей – Джаро, който ще „оживее” благодарение на създателя си.

Димитър Митовски рисува престъпния бос в мрачни и сюрреалистични картини, които скоро ще подреди в изложба. Рисуването не е ново хоби на режисьора, който през 90-те дори е част от художническата група „Диско 95”, с която творят няколко години.

На новите платна Джаро е с няколко лица – облечен в шарен риза и с огромна дупка на челото, в емблематичния балтон от телевизионната поредица здрав и читав. А на трета картина е с червена риза и зелена ябълка в ръка, а на лицето му е изписана хапливата ирония, с която още в първия епизод на сериала първо успокои свой сгафил подчинен, а после тихомълком го осъди на смърт, пише "България днес".

В експресионистичните си и сюрреалистични картини Митовски рисува отвъдното винаги като нощ. Идеята му е да събере „на оня свят” всички умрели герои и да ги представи как чакат в Чистилището — или ще отидат в рая... или в ада!

Феновете с нетърпение чакат да видят картини с образите на Косъма, Иво, както и със Съни – бившата любима на Джаро. Интересното е, че тя донякъде прилича на дизайнерката Мегз на Хелоуин.

Междувременно почитателите чакат и за новини около другия проект на Митовски – „Ускорение”. Сериалът неочаквано спря да се снима, а зли езици твърдят, че компанията има финансови проблеми.
Слуховете се засилиха след обвинения на Жан-Клод Кариер, който заяви, че чака сериозна сума от Митовски и Гочев вече години наред.

„В момента съм прекъснал снимките на „Ускорение”. Причината е, че пренареждам нещата организационно и креативно”, заяви самият Митовски.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !