Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Фънки разкри как се печели Като две капки вода

отпечатай новината

08.02.2019 12:22 | Видян 2456 пъти

Фънки разкри как се печели Като две капки вода

Броени дни преди големия старт на новия сезон на Като две капки вода – на 25 февруари от 20 ч. в ефира на Нова телевизия – жури и участници са в трескава подготовка. И въпреки че засега имената на участниците са грижливо пазени в тайна (с изключение на тези на Петя Буюклиева и Мария Илиева, за които вече стана ясно, че са сред звездните имена), някои от журиращите вече приковават вниманието с изказванията си.

Не е трудно да се сетим кой е човекът - може би най-колоритния представител на журито – Димитър Ковачев-Фънки, който по традиция не цепи басма никому. Когато мисли нещо, бърза да го каже – за радост или за ужас на околните.

Наскоро той издаде голяма тайна за формата и затова как се става победител в Като две капки вода. Думите му, разбира се, очаквано множат коментарите.

„Никой не трябва да забравя, че Като две капки вода е… Като две капки вода и не сме се събрали, за да търсим новата Бионсе или не знам кой български изпълнител, който ще смае България с вокалните си заложби”, издава Фънки. И добавя:

„Много по-важно е комплексно да пресъздадеш образа, който ти се е паднал и да си максимално близо до 100-те процента. Ще има изненади определено”.

Освен него, традицията да присъства сред оценяващите във формата ще спази и джаз певицата Хилда Казасян, на която Маги Халваджиян разчита и се доверява безусловно.

Разбира се, не бихме си и помислили, че можем да видим Димитър Ковачев тих и благ на журиращото място. Напротив! Той ще бъде точно обратното и по традиция вместо да гали, ще жули! „Не бих казал, че ще бъда безкомпромисен. Аз съм корумпиран и готов на всичко (смее се)”, потвърждава с усмивка и самият той.

„Както винаги през новия сезон ще останем верни на идеята да бъде забавно, смешно и без да се взимаме на сериозно. Няма да бъде поучително, няма да гледаме с лошо око проблемите на България и т.н. Предполагам, че ще бъде както винаги много забавен купон”, коментира още той.

Източник: show.blitz.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !