Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившата на президента Радев бръмчи с младо гадже

отпечатай новината

08.02.2019 15:42 | Видян 3037 пъти

 Бившата на президента Радев бръмчи с младо гадже

Бившата съпруга на президента Румен Радев и майка на двете му деца Гинка Кесякова има нов мъж до себе си, видяха фотографите на „Ретро”. Красивата банкерка, която поддържа форма с бягане в парка и катерене на планини, прекарва делничните дни в банката, където е финансов експерт, в центъра на София.

След работа тя бе забелязана да се забавлява в Централните хали, където вместо да обикаля магазините, се качи на закътано място на втория етаж, далеч от хорските погледи, и се зае да пише есемеси на телефона си, като често се усмихваше.

Причината за доброто ѝ настроение стана известна след няколко минути - млад мъж, който също не скри радостта си при срещата им. Тъмнокосият господин сърдечно я поздрави, а после двамата заедно, хванати под ръка, се насочиха към наблизо паркираната му кола. Двойката се отправи към Младежкия театър на бул. „Дондуков” и се отдаде на културно развлечение в артсалона.

По всичко личи, че новият любим на Гинка е истински джентълмен, тъй като я чака след работа с колата си, държат се за ръце като влюбени тийнейджъри, а за да бъде вечерта наистина романтична, отиват и на театър. Гинка, която върна фамилията си Кесякова след брака на Румен Радев с бившата му пиарка Десислава, не спря да се усмихва и изглеждаше щастлива в компанията на новия си приятел.

Бившата съпруга на президента явно е изключително организирана жена, която освен грижите за двете им общи деца и отговорната си работа в банката намира време за спорт, грижи се за добрата си форма и не занемарява личния си живот.
Тя обаче се сблъсква и с типичните за една майка проблеми – синът ѝ, 15-годишният тийнейджър и футболна звезда Георги, явно е доста буен и неотдавна е бил забелязан насред меле пред столична дискотека. Тогава Кесякова понесе доста упреци наравно с президента Радев, че мястото на малко момче не е по дискотеките в малките часове на нощта.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !