Три идеи за лятна почивка на...

Лятото предстои и повечето хора вече са планували, а...

Най-романтичните места в света

1. Крайбрежие на Амалфи, Италия От...

И Тони Стораро в Пайнер

отпечатай новината

18.03.2009 09:40 | Видян 13462 пъти | Гласували 2

И Тони Стораро в Пайнер

В понеделник фолк клуб Help в Sin City посрещна многобройните гости на промоцията на новия албум на Тони Стораро „Уникат“. До тук добре, но това което ни направи голямо впечатление е, че сред уважилите певеца бяха редица изпълнители на конкурентната фирма „Пайнер“.

На вип сепаре бяха настанени Галена заедно с Галин, Бони, Цветелина Янева, Илиян, Борис Дали. Водещият на церемонията Драго Драганов се беше концентрирал да споменава кадрите от Диапазон рекърдс и Ара мюзик, но самият Тони Стораро най-често отправяше поглед към масата на Пайнер. След като изви глас заедно с колежката си и добра приятелка Бони, която неотдавна премина към редиците на инж. Митко Димитров, ние сериозно се зачудихме дали пък и изпълнителят на „2,3,4“ не е поел по този път. Припомняме, че преди седмица Преслава не се поколеба да подели музикална награда с Човекът глас на фолка.

Изпълнителите, чийто клипове се въртят в ефира на „Фен“, определено не бяха малко. Сред тях се откроиха Ивена, Теодора, Ерик, Джордан. Алисия пък беше седнала отделено от всичките си колеги. Компания й правеше Крум. Всички те обаче останаха някак в страни от светлината на прожекторите.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !