Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Големите любовни истории: Чарлз и Камила

отпечатай новината

15.02.2019 15:54 | Видян 4307 пъти

Големите любовни истории: Чарлз и Камила

Може ли най-добрата, най-умна и най-красива принцеса да е втората жена? В реалността отговорът е "да". Две от най-известните знатни особи в историята го доказаха със своята приказка... Но историята на британския престолонаследник принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс дори не е приказка. Това е самият живот, влязъл с ритник през входната ти врата, водейки ти единствената, вдъхновяващата, разсмиващата, лекуващата, издигащата сродна душа. Тази, от която и да искаш, не можеш да избягаш без целият ти живот да се срине.

Любовната история на Чарлз и Камила продължава почти пет десетилетия, но пътят им към пълноценната връзка е дълъг и изпълнен с много препятствия, а най-силните чувства между двамата пламват именно когато са женени за други.

Чарлз взима за съпруга младата и неопитна Даяна. С няколко спорадични появи в живота на 19-годишната хубавица принцът с лекота кара чувствителната Ди да се влюби в него.

Пищната им сватба през 1981 година носи на кралската двойка обичта на милиони хора по целия свят, а в двореца имат всичко, за което някой може да си мечтае.

Дотук за половината хора всичко е перфектно и колкото и да е трудно, те биха продължили заедно, докато "смъртта ги раздели". Другата половина, както вече е прието в съвременното общество, лутащо се незадоволено между телевизора, метрото и тиндър, чистосърдечно си признава, че никак не е щастлива. Че нещо сериозно липсва. Толкова сериозно, че по-лошите от нас са склонни да прекарат десетилетия с човека, когото не обичат, и да му отмъщават за нелеката си съдба.

Така прави и Чарлз. Той слага ръка на талията на годеницата си Даяна и изтърсва: "Малко сме пухкавки тук, а?"

Това отключва у Даяна булимия, която я тормози дълги години, докато преследва невъзможната цел да бъде по-слаба, перфектна и чак след това обичана. Но тя скоро ще разбере, че нейният принц обича друга. Любовната история на Чарлз и Камила започва още през 1971 година. Двамата се запознават на парти на висшето общество. Говори се, че тя още тогава пленява принца със смелата реплика:

"Моята прабаба е била любовница на твоя прапрадядо. Усещам, че нещо ни свързва".

Камила е ярка личност. Съучениците ѝ я познават като Мила - момиче с "голяма вътрешна сила", влизащо във всяка ситуация с магнетизъм и самочувствие. Учителката на Камила по френски език я описва като "умна и жизнена". Затова тя веднага успява да плени сърцето на принца, отегчен от лицемерието и липсата на забавление в кралския протокол. Защото Камила е човек, който може да бъде адекватен и същевременно да намира хумор и забавление във всяка една ситуация.

Чарлз обаче доста се бави с предложението за годеж и заминава на служба в кралския флот. През това време Камила, уморена да чака живота да се случи, се омъжва за офицера от кралската кавалерия Андрю Паркър-Боулс. Чарлз е приет като близък приятел на семейството и дори става кръстник на първородното им дете Том. По-късно Камила ражда и дъщеря на Андрю.

От сравнително късния брак на Чарлз с Даяна се раждат обичаните принцове Уилям и Хари. През цялото това време обаче привличането между престолонаследника и Камила не успява да стихне и дори се разраства. Двамата продължават да се виждат на тайни срещи, а Чарлз винаги търси Камила, когато има нужда от съвет или утеха. Тя остава неговата единствена опора. Бъдещето е минорно за всички замесени. Смята се, че през годините на брака си с Камила Андрю Паркър-Боулс има многобройни афери.

Именно Кралицата на сърцата, натрапницата в кралското семейство, отнела цялото внимание на публиката от ревнивия в това отношение Чарлз, решава да направи целия този фалш на пух и прах.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !