Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Котетата на Божинов се гушкат на партито за ЧРД на футболиста

отпечатай новината

18.02.2019 16:23 | Видян 1754 пъти

Котетата на Божинов се гушкат на партито за ЧРД на футболиста

Бившата и настояща любов на Валери Божинов го трогнаха до сълзи за 33-ия му рожден ден. Нападателят на Левски събра най-близките си във ВИП залата на заведението на съотборника му Николай Михайлов.

Цялата организация беше дело на половинката му – Блияна Дол. Тя се погрижи украсата да е в сребристо и синьо, футболни топки и купи. Рожденикът се впечатли и от тортата в негова чест. Освен това отвсякъде грееха инициали VB.

„Благодаря ти любов, моя, за всичко“, написа Валери в Инстаграм, където публикува куп свои снимки до накипрената в оранжева рокля Биляна. В хит в социалните мрежи се превърнаха и секси кадрите, на които Дол се гушка с Николета Лозанова. Двете изгори на футболиста за пореден път демонстрираха публично близостта си, а коментарите под снимките бяха в следния дух: „На Божинката котенцата“.

Най-емоционалният момент от вечерта бе подаръкът от Николета, за която футболистът бе женен от 2011 до 2015г. Изобретателната пловдивчанка изненада Божинов с клипче с много честитки от негови приятели от цял свят, сред които съотборници от Италия, Сърбия и целия отбор на Ботев (Враца). А финалът – пожеланието на дъщеря му Никол го разчувства до сълзи.

Малката скоро ще навърши 7 годинки. Бившият национал има и 11-годишен син – Валери младши от певицата Алисия, като момчето върви по стъпките на татко си във футбола, пише Телеграф.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !