Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария Силвестър крие осиновена сестра

отпечатай новината

21.02.2019 11:49 | Видян 1467 пъти

 Мария Силвестър крие осиновена сестра

Мария Силвестър се завръща скоро като водещ на социалния проект „Бригада Нов дом“ по Би Ти Ви, в който заедно с майсторите на бригадир Караджов влизат в неприветливите и разрушени къщи на самотни майки, за да ги превърнат в истински домове за техните деца.

Самата Мария е научена да помага на беззащитни хора още от малка и дори обмисляла преди години да си осинови дете. „Исках да помогна на дете, защото смятам, че когато човек е популярен и печели сравнително добре, може да си позволи да го направи. Ние с майка ми сме отгледали едно такова детенце от четиригодишно и не ми е чужда тази идея.

Майка й изгоря в един пожар при нещастен случай. От болницата се обадиха в държавното учреждение, в което работеше майка ми, за да приберат момиченцето, което е от Костенец.

То нямаше къде да отиде. Майка ми я доведе за няколко дни и тя остана при нас завинаги. Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, защото тя не искаше. Родена е на Коледа – 25 декември, и е абсолютен сървайвър. Тя вече е голяма, има си семейство и дете“, признава Мария, писа „Галерия“.

Днес водещата се радва на сина си Давид, който вече е на 13 и е от връзката й с актьора и певец Силвестър Силвестров, с когото се разделиха преди години. Двамата така и не разкриха причината за края на брака си, но след раздялата бяха в доста обтегнати отношения. Казват лаконично, че нещата между тях не вървели по принцип, а не заради намесата на трети човек, както се пишеше навсякъде.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !