Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Вечерта на Брадли Купър

отпечатай новината

26.02.2019 09:47 | Видян 2434 пъти

Вечерта на Брадли Купър

Прегръдката на Брадли Купър е толкова голяма, сините му очи толкова дълбоки, а усмивката така пленителна, че е напълно разбираемо не само една дама да намира място и в сърцето му. По време на наградите Оскар, които така и не дариха Купър с мечтаната статуетка, той реши да компенсира липсата на приз по друг начин.

Да, филмът му Роди се звезда така и не спечели статуетка извън тази за оригинална песен, но въпреки това Брадли беше в светлините на прожекторите и май всички поне мъничко му завидяха.

Причината? Цели три прекрасни дами блестяха редом до Купър.

Първо беше дефилето му по червения килим, където специално, за да бъде с него, от Седмицата на модата в Милано бе долетяла половинката му Ирина Шейк. Тя бе неотразима, естествено, но по-интересното бе, че от другата страна на Брадли стоеше още една жена.

Не, не беше Лейди Гага, тя си мина сама по червения килим. Актьорът имаше две придружителки – собствената му майка и майката на детето му. Да, от другата страна на Брадли стоеше мама Глория, която той така да обича да разхожда по червените килими. Именно 70-годишната му майка го придружаваше и на наградите на Гилдията на актьорите, където пък Ирина отсъстваше.

Третата дама, която се радваше на специалната му компания тази вечер, бе Лейди Гага, естествено.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !