Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Принц Уилям като малък искал да стане полицай

отпечатай новината

19.03.2009 10:01 | Видян 3323 пъти

Принц Уилям като малък искал да стане полицай

Британският принц Уилям разказа днес в интервю за една от детските програми на телевизия Би Би Си, че като малък е мечтаел да стане полицай. Разказа и как при игра на голф, от удар на стик, се е сдобил с белег на челото, който бил като този на Хари Потър, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Двайсет и шестгодишният принц, който е втори по ред при наследяване на трона, се похвали също, че побеждавал по-малкия си брат Хенри на канадска борба. Преди много време, когато бях по-малък, исках да стана полицай, но скоро разбрах, че това може би няма да е добра идея, разказа Уилям, интервюиран от десетгодишно момиче, болно от рак. То се лекува в болница, на която Уилям е президент, също като преди време и майка му, принцеса Даяна.

Интервюто бе дадено с цел набиране на средства за детското онкологично отделение на болницата. Сега Уилям учи за пилот на военен хеликоптер. Много добре върви. Инструкторите ми може би ще кажат: "Не толкова добре", но аз мисля, че не върви и толкова зле, каза принц Уилям и добави, че досега не е ударил нито една от машините, които е пилотирал, нито се е забивал в някое дърво.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !