Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фердун Османов срещу Михаил Николов

отпечатай новината

27.02.2019 16:28 | Видян 920 пъти

Фердун Османов срещу Михаил Николов

Двукратният европейски и световен вицешампион по ММА за аматьори - Фердун Османов от варненския клуб Десант ще направи своя трети професионален мач. Това ще случи на 16 март 2019г, в Перник, ТУИНС ММА -15.

Това ще е не само първият му профи мач във веригата ТУИНС ММА, а и въобще първи негов профи двубой на родна земя.

Дебютът му в  професионалният ММА беше в Швейцария, последва участие в Австрия, а сега ще го видим в октагона по време на ТУИНС ММА - 15.

Ферди, може да се похвали с доста сериозна кариера при аматьорите. През 2016 г. в Лас Вегас, САЩ, печели първото си голямо отличие, след като достига до сребърното отличие на световното първенство по ММА в кат 70 кг.. По пътя си към финала, 18-годишният тогава състезател , отстранява 4 представители на водещите държави, но губи финала след добро начало и фатална загуба на концентрация.

През същата година извоюва златен медал в категорията на открития европейски шампионат в Прага, Чехия. През 2017 г. Ферди дублира континенталната си титла.

Подготовката му протича в залата на Десант във Варна, под ръководството на дългогодишният му треньор Николай Добруджански.

Срещу него ще се изправи: Михаил Николов  от София, който е на 25 години, 170 см висок, 7 кикбокс срещи от които 6 в Холандия, от тях 5 победи и две загуби . Републикански шампион по Бойно самбо за 2017 и 2018г . Бронзов медалист от европейските първенства по Бойно самбо  2017г. и 2018г. На  профи ММА ринга има 2 победи с нокаут и 2 загуби след съдийско решение.

За тактиката си казва: “Тактиката ми винаги е една и съща - да вляза в клетката и да напусна като победител.„

Куриозното е, че последните два мача на Михаил са срещу представители на Десант Варна. Варна ли обича Михаил или Михаил обича Варна?!

За сега резултат е 1 на 1, но на 16 март 2019г. ще има трилогия. Варненският клуб има пълна картина за тактиката и начина на водена на бой от страна на Михаил, от друга страна Николов не изпитва притеснение от такъв мач. И за трети път ще наблюдаваме тактическо надиграване между двамата треньори : Николай Добруджански и Красимир Колев!

Заряда в тази среща е заложен още преди първият съдийски сигнал.

16 март 2019г, от 19.00ч, гр. Перник, ТУИНС ММА -15.

Билети от 15 лева на www.besttickets.bg или на рецепцията СК ‘Боец” Перник.

В денят на галата - билети на входовете на зала Борис Гюдеров (бивша зала Миньор).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !