Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка с камшик на блондинско парти

отпечатай новината

16.01.2008 14:02 | Видян 29825 пъти | Гласували 3

Златка с камшик на блондинско парти

Изкусителната Златка Райкова умело ще размаха камшик и ще приклещи с белезници по-напористите гости на партито за първия рожден ден на предаването “Часът на блондинките”. Тя е амбицирана да спази дрес кода на събитието и да влезе в ритъма на перхидроленото шоу.   
  Шоуто, което прозълзи евродепутата и архонт Слави Бинев, изчерви бившия кмет на София Стефан Софиянски и едва не лиши от ергенство Слави Трифонов, след като в студиото на „Часът на блондинките” Мис Плеймейт Златка Райкова му поиска ръката, ще отпразнува първи рожден ден на 15 януари в столичния суши бар STAND By, които се намира в София сити център.
    Блондинките, гостували в атрактивното шоу, ще получат подаръци от бутиците на SSG и Calvin Klein Jeans, както и от най-големия фитнес и СПА център у нас – Dreams.
    Топмоделите на ЕВРОМОДЕЛС ще посрещнат над 50  ВИП-гости, които са подлагани на кръстосан разпит в арестансткото студио на блондинките.  Водещите Патриция Кирилова и Таня Бейкова този път няма да слагат белезници на гостите си, а ще ги почерпят с награди-изненади. Сред тях са  ценителите на блондинки Мистър Панорама Иван Гарелов, бившият столичен кмет Стефан Софиянски, кметът на Каварна Цонко Цонев, депутатът Павел Чернев, бизнесменът Христо Сираков, топжурналистът Слави Ангелов и много други.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Рожден ден на Златка

Няма коментари към тази новина !