Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кобилкина не знаела къде се намира след раждането

отпечатай новината

06.03.2019 14:53 | Видян 1811 пъти

Кобилкина не знаела къде се намира след раждането

„Започвам нов живот с Филип“. Това призна Наталия Кобилкина, която преди броени дни роди момченце. Сексоложката публикува видео в своя профил във Фейсбук, в което разказа за първите си трепети като майка.

„Искам официално да благодаря за всички прекрасни поздравления, хубавите думи и неща, които сте ни казали. Започвам нов живот с детенце, невероятно преживяване“, казва тя.

Кобилкина сподели, че първата седмица след раждането не знаела къде се намира, но постепенно се е върнала в реалния живот.

Наталия, която до последно не спираше да работи, разкри на последователките си, че наблюдава бебето с часове и си задава въпроса: „Боже, как така си живяла преди?“.

„Мога да кажа, че да бъдеш майка е по-трудно, отколкото да бъдеш треньор. Честно ви казвам. Винаги съм си казвала: „Какво му е толкова трудно на майчинството?“, но хич не е лесно“, коментира още рускинята.

„Нека да има повече здрави деца, здрави семейства. Майките да не забравят, че и те са важни, защото когато майката е щастлива, има и кърма, и спокойствие и сън. Така че не подценявайте себе си...“, каза още Кобилкина. И пожела на всички жени, които още не са станали майки, скоро да се сдобият със своите рожби.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !