Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Мария Илиева: Софи Маринова ме поздрави след шоуто

отпечатай новината

06.03.2019 16:10 | Видян 1873 пъти

Мария Илиева: Софи Маринова ме поздрави след шоуто

„Щастлива съм, че съм в компанията на едни от най-изявените вокални артисти в България. Притеснявах се много за образа на Софи Маринова, защото тя има световен глас. След изпълнението ми написа, че съм била страхотна и много се е забавлявала“, разказа Мария Илиева в студиото на Здравей, България.

Българската поп икона благодари за подкрепата на публика, жури и колеги, както и на специалистите, помогнали й в навлизането на уникалния тембър на Софи. Мария добави, че едно от големите предизвикателства са сроковете, в които трябва да развиеш образ, а именно да се превърнеш в друг артист в рамките на една седмица.  

„Новият ми образ в Като две капки вода е част от филма Най-великия шоумен. Песента е номинирана за Оскар и се изпълнява от една от най-известните певици на Бродуей. Посланието е много силно – именно да приемаме различните и да се научим да се обичаме. Образът е труден, но и много интересен“, загатна певицата, която гостува в студиото със сина си Александър.  

В понеделник вечер от 20:00ч. осемте звездни участника отново ще се впуснат в световни образи с колоритни появи и изпълнения, които могат да надминат оригинала.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !