На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Подиграват Тоца в нета заради кичозната погачата

отпечатай новината

07.03.2019 14:03 | Видян 2304 пъти

Подиграват Тоца в нета заради кичозната погачата

„Голям кич“ нарекоха интернет потребители спретнатата от „Мис България 2000“ Антония Петрова- Батинкова погача по повод 40 дни от раждането на сина й Благовест, видя HotArena.

Повод за хейтването на моделката от над 200 човека в интернет стана постът й, в който тя с 50 реда обяснява как е изкарала родата й личния празник.

„Благодаря на тези 40 жени, които орисаха на 40-ия ден нашия Принц! Темата на празненството ни бе Мартеницата, белият и червеният цвят, олицетворение на сила и чистот, както и символът на Щъркела, който донася най-желаното бебе и с него разцъфва пролетта, символ на чистота и ново начало на един изключителен, нов живот, какъвто ще бъде този на сина ни“, започна Антония, като продължи с благодарности към присъстващи, роднини, ресторант и близките, цитира „България Днес“.

„Кому е нужен този отчет, Антония“, попита първа актрисата Вили Марковска, която естествено не получи отговор.

„Защо на моите партита няма пелена от сух лед, ще се гръмна“, контрира и политическият анализатор Георги Харизанов под поста на снимка на майката, която реже торта и около нея всичко е в червено и бяло.

От „Горкото й бебе бест Батинков Принца, гледа сякаш е чело поста й“ до „Споко и ние сме родители, не си родила Младенеца, че чак толкова да се хвалиш“, продължиха цветущите коментари в нета.

„Не знам как да коментирам злобата на хората, погачата ми си беше прекрасна. Нито ме вълнува какво ще кажат хората, нито ще ме трогнат“, отвърна от своя страна Антония.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !