Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ким Кардашиян плаши с новата си визия

отпечатай новината

09.03.2019 09:51 | Видян 2196 пъти

Ким Кардашиян плаши с новата си визия

Ким се похвали с новата си визия в Инстаграм – отгоре до долу в леопардов принт. Тази година Хелoуин дойде по-рано, защото със смелия си избор може да ви уплаши.

Риалити героинята отново пое моден риск и публикува снимка в инстаграм, излегнала се на дивана си с новата си екстравагантна визия изцяло в леопардово.

Тоалетът й се състои от прилепнал гащеризон, палто, ръкавици и високи токчета тип боти и всичко е в модерния животински принт. Черните й слънчеви очила пък добяват към смелия стил на тоалета.

Като описание под снимката тя е написала съвсем просто обяснение защо е облечена така: “Вие не разбирате. Това е Алая”.

И наистина това е пълният оригинален модел на дизайнера Азедин Алая. Той беше част от колекцията му през 1991 година и днес вече отново е на мода. Малко след публикуването на снимката, Ким разходи новата си визия в Париж.

Визията й определено приковава погледите на снимка, но в реалността не съветваме никого да се опитва да я копира. Старото правило, че един леопардов акцент стига, все още важи!

Напоследък Кардашиян избира винтидж дръзки визии, с които да изненадва феновете си. Наскоро тя се появи в черна рокля на Mugler и отново вдигна шум в света на модата.


Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !