Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

По-малко от 24 часа след присъдата: Явор Бахаров отново в съда

отпечатай новината

08.03.2019 12:41 | Видян 1461 пъти

По-малко от 24 часа след присъдата: Явор Бахаров отново в съда

По-малко от 24 часа след като излезе на свобода след последната си издънка, Явор Бахаров се оказа отново в Софийски районен съд. Този път обаче не като подсъдим, а като свидетел по гражданско дело, което продуцентите на сериала Под прикритие водят срещу фирма, печатала лотарийни билети с лицата на героите от криминалната поредица.

Явор беше част от последния сезон на високо адреналиновата сага на БНТ, а образът му също грее на билетчетата на късмета. Затова се наложило да се върне при Темида, за да свидетелства в 9:30 часа сутринта на 7 март. Той се появил на делото в същия вид и дрехи, както бил пуснат от ареста в 20 часа предната вечер.

Припомняме, че малкият брат Бахаров отново попадна в полезрението на властите, след като беше арестуван на 4 март през нощта. В 1,25 часа на кръстовището на ул. Фритьоф Нансен и бул. Ев. И Хр. Георгиеви къдрокосият актьор е дърпал за косата жена.

След като случаен минувач се опитал да ги разтърве, но бил блъснат от Бахаров, се намесила полици. Говорителят на Софийска районна прокуратура Невена Зартова разясни за Монитор, че актьорът не е удрял полицай, „отказал е да представи личните си документи и е откаран в I районно управление“.

От прокуратурата допълниха, че Явор не е бил и удрял никого, единствено е дърпал косата на жена. Това заяви и половинката му – актрисата Рая Пеева в личния си Инстаграм профил.

„Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена нито пък към полицейски служител това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, Обичаме се, Обичайте се и вие“, защити любимия си тя.

Явор беше арестуван за 72 часа, но преди тяхното изтичане, още на 48-я час, на 6 март в 15 часа 98-ми състав със съдия Мила Лазарова гледа делото му. Той се е признал за виновен и е сключил споразумение с прокуратурата за 9 месеца пробация, което съда е одобрил. След което е върнат отново в ареста, от където е пуснат чак към 20 часа. От Софийски районен съд обясниха пред Монитор, че брат му Захари Бахаров му е наел адвокат и е платил за него, но бил толкова бесен, че не го посрещнал след като го пуснали.

Припомняме, че това не е първият сблъсък на Явор със закона. Преди няколко години той беше задържан, обвинен и признат за виновен за притежание на наркотици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !