Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джей Ло и Алекс Родртигес се сгодиха

отпечатай новината

11.03.2019 09:02 | Видян 1596 пъти

 Джей Ло и Алекс Родртигес се сгодиха

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се сгодиха! Двойката сподели новината в Instagram с кадър, на който се вижда как спортистът държи ръката на своята любима, на чийто пръст блести огромен диамантен пръстен за 1 млн. долара.

„Тя каза да“, написа Алекс до снимката, която половинката му също сподели в своя профил.

Говорителят на Родригес потвърди новината пред Page Six.

Звездите са заедно повече от 2 години и до момента упорито отричаха, че ще застанат пред олтара.

„Бих искала да остарея до човек, който е отдаден на връзка с мен. Но не бързам, нито ще притискам някого сега. Отношенията ми с Алекс са здравословни, комуникацията ни е страхотна. Всеки от нас разбира живота на другия, което се случва много рядко при други двойки“, коментира миналата година тя пред сп. Harper’s Bazaar.

Още по-рано Лопес призна в шоуто на Джеймс Корден, че започването на връзката ѝ с Родригес е било лесно. „Просто го тупнах по рамото и му казах „здравей“. Това беше“, обясни тя.

Почти в началото на отношенията си Лопес и Родригес побързаха да запознаят децата си от предишни бракове – латината има близнаци Макс и Еме от Марк Антъни, а щерките на Алекс Наташа и Ела са от брака му със Синтия Скъртис, който приключи през 2008. Всички те прекарват много време заедно като едно голямо и щастливо семейство.

Освен с Марк Дженифър е заставала пред олтара още два пъти – с танцьора Крис Джъд (2001-2003) и с Оджани Ноа (1997-1999).

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !