Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Кейт Мос продаде своя целувка на търг за благотворителни цели

отпечатай новината

20.03.2009 10:00 | Видян 3465 пъти

Кейт Мос продаде своя целувка на търг за благотворителни цели

Снощи Кейт Мос сбъдна мечтата на един мъж, като го дари с целувка и този мъж не беше приятелят й Джейми Хинс, съобщава сп. "Воуг".

Супермоделът продаде на търг една своя целувка в помощ на Great Ormond Street Hospital и подобно на хонорарите, които Кейт взема за участвие в ревю, сумата, която щастливецът плати не беше никак малка. Както се очакваше, сумата постоянно растеше и когато настъпи развръзката, Мос предложи да даде целувка, облечена в полицейска униформа, в резултат на което крайната цена се установи на 5000 паунда.

Домакин на събитието, наречено Mummy Rocks, беше креативният директор на бежутерската компания Garrard Стивън Уебстър. То имаше за цел да бъдат събрани средства за медицинско оборудване на болницата и за нейната изследователска програма и беше постевено на ролята на майката във връзка с Деня на майката, който във Великобритания ще бъде отбелязан на 22 март. Гости на благотворителния търг, по време на който бяха събрани общо 50 000 паунда, бяха Орландо Блум и Сади Фрост.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !