Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бекъм се хвана на скрита камера

отпечатай новината

16.03.2019 09:08 | Видян 1437 пъти

Бекъм се хвана на скрита камера

Скрита камера за Дейвид Бекъм спретна телевизионно шоу. Футболистът бе извикан да види финалния вариант на негова статуя, която да бъде издигната в Лос Анджелис, но не предполагаше, че ще му спретнат номер.

Автор на шегата е водещият на популярно вечерно шоу Джеймс Кордън, който е близък приятел на Бекъм. Той наема актьори, вика и представители на бившия клуб на мъжа на Виктория – „Лос Анджелис Галакси“.

Дейвид сподели видео от скритата камера с текста: „Още се смея“. Там фен го поздравява за онова, което е постигнал за „Манчестър Сити“.

Когато му показват статуята, той е видимо разочарован, дори шокиран от несъразмернитеѝ форми, но от възпитание не казва нищо. После обаче се осъзнава и коментира, че не би искал да сложат такова нещо. „Ще дойдат родителите ми, жена ми, децата ми, не може да гледат това“, категоричен е той.

След като Дейвид Бекъм казва, че статуята не му харесва, един от присъстващите я бута и тя се чупи. После всички избухват в смях и съобщават на спортиста, че се майтапят с него.

Няколко дни по-късно истинската статуя на футболиста бе поставена пред стадиона на „Лос Анджелис Галакси“.

Източник: tialoto.bg




 


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !