В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път заедно

отпечатай новината

15.03.2019 15:33 | Видян 2718 пъти

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път заедно

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм за първи път бяха снимани хванати за ръце по улиците на Лондон. Двойката дори тайно координира облеклото си.

Откакто започнаха връзката си през ноември, Джеси Джей и Чанинг Тейтъм не се бяха появявали навън заедно. До вчера, когато ги видяхме на шопинг, хванати за ръка.

Освен по широките си усмивки и влюбените погледи, двамата си приличаха и по дрехите си. Двойката беше избрала стил спортен шик. Макар и да не е очевидно първоначално, те също така координираха марките на тоалетите си.

Джеси Джей избра комбинацията от бежово и черно, с акцент върху чантичката й на Louis Vuitton. Половинката й беше избрал дънки и тениска на същата марка, деликатно, но стилно скрита от няколко допълнителни пласта дрехи.

Чанинг и Джеси са отскоро заедно. Това е вторият опит на актьора да открие любовта. Преди той беше женен за Джена Дюан, която е и майка на дъщеричката му.

Техният брак се разпадна само 6 месеца преди Тейтъм да започне новата си връзка. Причината, която той сподели тогава беше, че е започнал да пие повече и дори да флиртува с други жени.

Въпреки това обаче Джена не е негативно настроена към Джеси Джей и дори я защитава в социалните медии.

Снимки може да видите ТУК!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !