Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Дейвид и Виктория Бекъм се готвят за 20-годишнина от брака им

отпечатай новината

25.03.2019 17:45 | Видян 2090 пъти

Дейвид и Виктория Бекъм се готвят за 20-годишнина от брака им

Една от най-често „развежданите“ звездни двойки в медиите се готвят да отбележат 20 години от брака си. Виктория и Дейвид Бекъм ще имат годишнина през юли месец тази година. Двамата споделят, че смятат да отпразнуват датата някъде заедно с децата. Каква е тайната на брака им?

Ако следите колекциите на Виктория Бекъм, то на първия ред по време на ревютата ще видите непременно там и Дейвид с някое от децата. Същото може да се каже и за Виктория. Тя често посещава всички мачове с мъжа си и присъства на откриването на паметник в негова чест, припомня OK Magazine.

На пръв поглед бракът между двамата изглежда идеален, но медиите често пишат за евентуалната им раздяла, което малко или много е знак, че Виктория и Дейвид си имат своите трудни периоди. Все пак двамата явно работят над отношенията помежду си. По думите на футболиста, много важно е да се вложат всички нужни сили за да се решат проблемите, които възникват в брака.

Сред една от най-важните им тайни е, че и двамата умеят да признават грешките си, свързани с брака. Дейвид коментира темата така: „Разбира се, ние правим грешки и всички знаем, че в брака понякога настъпват сложни времена. Над това трябва да се работи. До този момент сме заедно, защото се обичаме един друг и заедно възпитаваме удивителни деца. Било ли ни е трудно? Разбира се. Това са част от отношенията.

Това е част от брака. Това е задължително за семейство с деца. Това е признак за отговорности“. През януари 2017 г. Виктория и Дейвид още веднъж подписаха своите сватбени клетви и ги произнесоха на камерна церемония в своя дом. Гости били само техните деца. Дейвид потвърди това: „Да, ние повторихме своите клетви, които дадохме през 1999 г. това бе неголямо събитие, на което присъстваха шест души.

Въпреки плътните им графици, до този момент те успяват да си устроят романтични пътувания. На 19-ата годишнина от сватбата им Дейвид покани Виктория на романтична вечеря в парижки ресторант и после публикува снимка на страницата си в Instagram: „19 години... Уау. На този ден преди 19 години носех лилав костюм от главата до петите. Честита годишнина на най-добрата съпруга и майка... Обичам те. “

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !