Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Разделят ли се Ъпсурт?

отпечатай новината

27.03.2019 16:01 | Видян 2160 пъти

Разделят ли се Ъпсурт?

Упорит слух за разпада на Ъпсурт разтърси хип-хоп средите тези дни. Според клюката след скандал с Бат Венци и Буч, Ицо Хазарта напуснал групата с намерение да гради солова кариера.

„Доста жълта новина, дори кафява, бих казал! Това не е вярно и отричам такова твърдение, че се разпадаме. Авторите на тази новина бих могъл спокойно да ги поздравя с: „Браво, браво, браво господине…“, коментира официално фронтменът на Ъпсурт.

Лаконичният му отговор и липсата на по-подробно и категорично обяснение не успя да разсее съмненията. Още повече, че в рекламните постери за предстоящите им участия не фигурира Буч. На плакатите са снимани само Бат Венци и Хазарта, което още повече заплита ситуацията.

„Истината е, че на концерта им на 31 май тримата рапъри ще излязат на сцената за последно в този състав. Буч вече е аут от Ъпсурт – това разкри пред Галерия наш източник от хип-хоп средите. Оказва се, че не Ицо Хазарта е напуснал групата, а Буч, след скандал заради финансови неуредици между членовете.

Ъпсурт от години разчита на спонсорството на марка кафе, чието продуктово позициониране често срещаме в клиповете им. Последното парче Браво също инкасира добри пари от реклама на въпросната марка. Хитът обаче се изпълнява солово от Хазарта, а музиката и аранжиментът са дело на Бат Венци. Двамата са си поделили солидна сума от приходите на тоталния хит, докато за Буч си е останал само горчивия вкус на кафето.

Браво всъщност се оказва само повод за Буч да се отлюспи, а дрязгите между членовете датират по-отдалеч.

Припомняме, че жената на Бат Венци – Мария Драгнева, редовно пее с тях по участия, имат и общи парчета. Буч недоволствал, че след изява с половинката на колегата му приходите се делят на 4, а не на три.

„Смяташе, че щом Бат Венци и Мария са семейство, трябва да прибират един дял. Така с годините се нагнетяваше едно напрежение, което с Браво само ескалира“, разказва нашият вътрешен човек.

В крайна сметка, слуховете за разединението дойдоха дюшеш за Ъпсурт, които имат интерес да се вдига шум около тях. Продажбите на билетите за предстоящия концерт съвместно с Килата скочиха главоломно. Още по-голям ще бъде интересът на феновете, щом разберат, че ще гледат любимата си група в този състав запоследно.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !