Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Цвети Стоянова скъса с гаджето

отпечатай новината

27.03.2019 18:00 | Видян 2050 пъти

Цвети Стоянова скъса с гаджето

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова, която скочи от шестия етаж преди три години и изчезна от светското пространство, най-изненадващо се снима в новия клип на фолк певеца Константин.

Тя изпълнява главната роля във видеото, което прилича на същински екшън филм. Двама професионални киногримьори работили по визията на Коцето цели четири часа. Режисурата на лентата е поверена на нашумелия режисьор Кирил Киров – Кико. Коцето се спрял на Цвети, защото бил убеден, че тя ще предизвика интерес с появата си след своето дълго отсъствие и драматична съдба.

В клипа тя скача от прозорец, нещо, което е преживяла и в действителност.

Тя обаче се държала доста странно и не разговаряла с почти никого от екипа на клипа по време на почти целодневните снимки, пише Галерия. Вероятно мрачното й настроение се дължи на любовните и професионални несполуки в живота й в последно време.

След зловещия инцидент Цвети пусна своя модна марка, на която възлагаше големи надежди. Уви, бизнес начинанието й претърпяло провал и не се радва на голям успех. Сега красавицата обучава деца по художествена гимнастика в частен клуб в Бояна.

Тя преживяла далеч по-тежко любовния си неуспех, защото от ноември миналата година е разделена окончателно с дългогодишното си гадже – вратаря на Локомотив София – Александър Любенов, с когото бяха заедно от 2013 г.

Разлъката им изненада мнозина, защото двамата бяха заедно почти шест години и планираха сватба. Дори самата Цвети е споделяла, че иска да имат и деца. Затова разлъката им я сринала психически.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !