Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мъжът на Петя Дикова кръшнал с колежка

отпечатай новината

28.03.2019 14:08 | Видян 2464 пъти

Мъжът на Петя Дикова кръшнал с колежка

Мъжът на бременната Петя Дикова е кръшкал с колежка, която не може да стъпи на малкия пръст на официалната му половинка.

Такива упорити слухове се носят в Нова тв, където работи бъдещият татко Илиян Любомиров. Любовницата сама се хвалела със своето завоевание.

Жената, която твърди, че е омаяла с любимия на Петя Дикова, също била от медийните среди, но кариерата ѝ била нищо в сравнение с тази на водещата в Би Ти Ви.

На външен вид въпросната дама не била кой знае какво, а освен това имала мъж и дете. Според информация на „Уикенд” стояла далеч от традиционната представа за хубава жена. Била с голям остър нос и наднормено тегло, но за сметка на това имала огромна гръдна обиколка.

върди се обаче, че самият Илиян тайно си падал по дами над 80 килограма и имал огромен интерес към жени с едър бюст.

Колежката, която хванала окото му с форми и вулгарно поведение, обичала да си пийва, а алкохолът бързо ѝ развързвал езика.

Именно в такива моменти тя започвала да споделя за забежките си с Любомиров, на които гледала като на огромно свое постижение и повод за гордост. Твърдяла, че е казала за тях дори на собствения си съпруг. Надеждата ѝ била, че като разбере с когото е била, той ще осъзнае колко харесвана жена има до себе си и ще започне да я цени по-високо.

Въпросната дама разказвала също, че аферата ѝ с Илиян Любомиров започнала, когато вече било публично известно, че той е с Петя Дикова. Към момента отношенията им били приключени, но тя продължавала да се връща с носталгия към спомените си за тях и непрекъснато търсела повод да говори за Илиян.

Колегите ѝ подозират, че може да е искрено влюбена в него и да преувеличава в разказите си за отношенията им. Те дори се шегуват, че аферата ѝ с ко-водещия на Гала може да е въображаема. Жената обаче се кълняла, че всичко, което разказва, е 100% истина.

В миналото Илиян Любомиров обичаше да се държи фриволно с фенките, които му се лепяха като мухи да мед. Той дори се фукаше, че докато е живял в Германия, се е препитавал като жиголо и участник в порно филми – нещо, което колегите му по перо смятат, че си фантазира, за да скандализира и да привлича медиен интерес към себе си.

Откакто обаче е с Петя, Илиян Любомиров създава впечатление на много влюбен в половинката си мъж, който с трепет очаква първото си дете и се надява то да не бъде единствено. Говори се, че бил в изключително добри отношения с майка ѝ Аня Пенчева, която го приемала почти като собствен син, разбирал се и със стоя тъст Сашо Диков.

За доброто на младото семейство всички се надяват, че е верен на Петя, и се молят разказите на едрогърдата дама, която твърди, че е негова любовница, да се окажат измислица.






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !