Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Правят продължение на Сексът и градът

отпечатай новината

28.03.2019 16:22 | Видян 1334 пъти

Правят продължение на Сексът и градът

Да направят сериал, продължение на „Сексът и градът“ - с това ще се захванат двете продуцентски компании Paramount Television и Anonymous Content. Телевизионната поредица ще изследва интимният живот на дамите над 50-годишна възраст в Голямата ябълка и то – на фона на технологичния любовен хаос, наречен Tinder. Със сценария отново ще се захване авторката на книгите за Кари Брадшоу – Кандис Бушнел.

Като основа за диалозите тя ще използва собствения си роман Is There Still Sex in the City? („Има ли още секс в града“), който се очаква да стане пазарен факт през месец август. „Навремето на 50-годишна възраст започваше пенсионирането – човек работи по-малко, прекарва повече време за своите хобита, с приятелите си.

Не се предполагаше, че тези хора могат тепърва да започнат да спортуват, да основат бизнес, да се преместят в друг щат или да правят фриволен секс с непознати. Но точно такъв е живота на много 50- и 60-годишни жени днес разсъждава авторката.

Относно дали ще видим отново Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис и Ким Катрал отново на малкия екран – това е малко вероятно. Сред причините за това са обтегнатите отношения между самите актриси. Неотдавна самата Сара Джесика Паркър заяви, че няма желание да се снима в трети филм под щампата на „Сексът и градът“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !