Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Световни гост-дизайнери на сцената на Sofia Fashion Week

отпечатай новината

29.03.2019 15:03 | Видян 2606 пъти

Световни гост-дизайнери на сцената на Sofia Fashion Week

Дизайнери от различни държави се качиха на сцената на Sofia Fashion Week и заразиха гостите на събитието с несравнима енергия и вдъхновение.

През третата вечер гостите на Sofia Fashion Week имаха възможността да се запасят с идеи и вдъхновение за идните топли сезони чрез колекциите на дизайнери от различни крайчета на света. Вдъхновени от пътешествия, от лични преживявания, от любов, от смелите жени - по подиума видяхме редица интересни линии, всяка от които носеща индивидуално послание.

След шоуто присъстващите се възползваха от възможността да разгледат тоалетите от подиума отблизо и да закупят своите фаворити в първия по рода си Sofia Fashion Week Store. Там гост-дизайнерите споделиха вълнението си да бъдат част от модното събитие и вдъхновението, което България поражда в техните креативни личности. Специални гости от Италия и модели, дефилирали на седмицата на модата в Ню Йорк, също изразиха своите положителни впечатления от организацията и цялостния облик на събитието.

За приятната атмосфера допринесоха и изпълненията на Murda Boyz, модела Биляна Лазарова и певицата Цвети Радойчева.

Начало на ревютата постави креативният дизайнер на италианския бранд Curiel. Марката носи със себе си таланта и вдъхновението на поколения жени от семейство Curiel и събра погледите с фини, но величествени тоалети.

Bapa Kids Store трогна гостите на събитието с модна селекция облекла за най-малките, представени от очарователните клиенти на бутика. Детски облекла видяхме и сред дизайните на Nina Naustdal, която изпъкна с колекция, вдъхновена от разцъфващи екзотични цветя и включваща красиви бродерии, декорации, пера и женствени силуети.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !