Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Чарлз и Камила сами си приготвиха мохито в Куба

отпечатай новината

31.03.2019 09:04 | Видян 1736 пъти

Чарлз и Камила сами си приготвиха мохито в Куба

Макар съпругата му първоначално да демонстрира резервирано отношение към кубинската кухня, принц Чарлз остана до такава степен очарован от нея по време на историческото си посещение в страната, че пожела да вземе за из път кюфтета от черен боб.

В последния ден от визитата си британският престолонаследник и съпругата му се включиха в дегустация на местни храни, организирана от британското посолство в отговор на изразения преди пътуването скептицизъм относно кубинската кухня от страна на херцогинята на Корнуол.

В един от частните ресторанти, които посетиха в рамките на проявата, принц Чарлз и Камила смелиха захарна тръстика за сок и приготвиха коктейли мохито.

"Принцът си взе кюфтета от черен боб, за да похапне в самолета. Дадох му и рецептата, след като той заяви, че това е едно от нещата, доставили му най-голямо удоволствие по време на посещението му в Куба", сподели собственичката на ресторанта - Сахили Ромеро, цитирана от БТА.

Междувременно световните агенции съобщиха, че принц Уилям ще посети Нова Зеландия през април, за да почете жертвите на терористичното нападение в Крайстчърч, при което загинаха 50 души.

От двореца Кенсингтън съобщават, че принц Уилям ще посети страната от името на баба си, кралица Елизабет Втора, по молба на новозеландската министър-председателка Джасинда Ардърн.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !