Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Режимът на Меган Маркъл

отпечатай новината

01.04.2019 10:49 | Видян 2394 пъти

Режимът на Меган Маркъл

Меган Маркъл е един от най-коментираните членове на британското кралско семейство. Още след обявяването на връзката ѝ с принц Хари мнозина бяха сигурни, че тя ще стане негова съпруга. 

Оттогава всяко нейно действие се следи изкъсо от папараците. Сега, когато двамата очакват първото си дете, вниманието на медиите е насочено към детайлите около появата на бебето.

Освен в коя болница ще проплаче и как ще се казва, много медии на Острова обръщат внимание на това какъв режим спазва херцогинята на Съсекс по време на бременността. Звездата от „Костюмари“ се храни здравословно още преди да се запознае с Хари.

Работник в любимото кафене на Маркъл в Торонто, където са заснети някои сцени от филма, в който Меган участва, разкрива пред таблоидите, че за нея здравословното хранене е начин на живот. Ето и част от режима ѝ, благодарение на който изглежда зашеметяващо:

1. Чиста храна

За нея биопродуктите са на почит. Преди да се обвърже с принц Хари, тя сама е пазарувала всичко, като предпочитала да купува от по-малки магазинчета и директно от производителите.
 
Смята се, че сега нейните сътрудници се грижат за това тя да получава най-добрите плодове и зеленчуци, предлагани на пазара във Великобритания.

2. Гореща вода с лимон на сутринта

Маркъл споделя в интервю за „Delish“ през 2012 г., че разчита на една съвсем обикновена напитка за сутрешен детокс.
 
Това е чаша топла вода с прясно изцеден лимонов сок. Тя насърчава метаболитната система, подобрява храносмилането и е отлично средство за топене на мазнините в тялото.
 
Освен това повишава нивата на калий и витамин С в организма.

3. Малки прегрешения

Бъдещата майка коментира, че понякога ѝ се иска да хапне пържени картофи или чипс, но гледа прегрешенията ѝ да са малки.
 
Тя изтъква, че предпочита да сподели храната с Хари, за да не преяжда.
 
Според нея няма нищо лошо в това някой път да си гризнем няколко картофчета или парче пица, но не бива да прекаляваме с количеството.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !