Любимката на шеф Ангелов си тръгна от...

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна...

Съдебен спор върна Нана Гладуиш в...

Уникалният за българския телевизионен ефир формат...

Ейми Шумър: Чувствам се силна и красива

отпечатай новината

01.04.2019 18:00 | Видян 2081 пъти

Ейми Шумър: Чувствам се силна и красива

Ейми Шумър е бременна в последните си месеци, но това не й пречи да се чувства красива. Затова и звездата публикува снимка по бельо.

Въпреки проблемите, които изпитва през последните месеци на бременността си, Ейми Шумър не губи борбеността си. В неделя тя сподели, че се чувства красива и силна в този ден, макар и да беше само по бельо с вързана коса и без грим.

Напоследък звездата е изправена пред много по-страшни предизвикателства от това да се покаже в социалните медии полугола. Борбата й с хиперемезис гравидарум, рядко състояние на тежко гадене по време на бременността, я накара да отмени няколко свои представления и дори я принуди да остане в болницата за известно време.

Още през октомври Ейми беше хоспитализирана заради остро гадене и така трябваше да пропусне участието си в Тексас. След това през февруари отново беше изправена пред същия проблем и й се наложи изцяло да приключи комедийния си тур.

Комедийното шоу й Growing по Netflix й позволява да разказва повече за това какво се случва в живота й. От там и разбрахме за другото предизвикателство, с което се бори – аутизмът на съпруга й – Крис Фишър.

Диагнозата му е поставена съвсем наскоро и до този момент той не е знаел какво се случва с него. Сега, когато най-сетне разбират какъв е проблемът и как да се справят с това, двамата са всъщност по-щастливи от преди. Ейми признава, че е трудно, но не го вижда като нещо лошо.

Въпреки всички тези трудности обаче, тя не губи своя хумор и това си проличава не само в работата й, но дори и в социалните медии. Често публикува забавни видеа за неудобните, макар и изключително смешни, предизвикателства на бременността.

По случай първи април тя не пропусна да направи малка шега с феновете си. Публикува снимка, в която лежеше с бебе в ръце. На пръв поглед, ако не прочетем описанието, можем да решим, че тя е родила и това е нейното дете. Много хора всъщност си помислиха точно това и се хванаха на шегата.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !