Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Кобзон - фен на шопската салата

отпечатай новината

17.01.2008 09:49 | Видян 1817 пъти

Кобзон - фен на шопската салата

Легендата на руската сцена Йосиф Кобзон пристигна вчера по обед в София, писа Стандарт. Звездата отседна в столичния хотел Даун Таун. При гостуванията си у нас Йосиф Кобзон и екипът му винаги избират този хотел. Певецът дори си запазва една и съща луксозна стая - тип апартамент.
Часове преди Кобзон да се появи, в Даун Таун цареше паника и вълнение. Целият персонал се бе строил в очакване на звездата. Пристигането на Кобзон обаче се забави с близо 2 часа. Навсякъде из сградата се чуваше само руска реч. Едри гардове оглеждаха входа и улиците около хотела. Броени минути преди луксозното ауди на Кобзон да се появи, двама работници на ВиК изправиха косите на управителката на хотела. Мъжете отместиха капака на шахтата с кирки и започнаха да разплитат кабели. Управителката обаче веднага спря мераците им за работа и ги изгони с думите "Луди ли сте, чакаме ВИП гост, какво ще си помисли Кобзон?!". Миг след като суматохата отмина, певецът дойде, придружен от гардове и красива блондинка на средна възраст.
След музиката другата муза на 70-годишния народен артист на СССР се оказа вкусната храна. Страстен почитател на природосъобразното хапване, певецът обожава българската шопска салата.

Популярният изпълнител ще пее "Една българска роза", "Моя страна, моя България" и "Очи черные" тази вечер на Георги Първанов и на Сергей Станишев. На пищно шоу в НДК в четвъртък ще бъде открита Годината на Русия в България. Кобзон ще изпее 4 песни. На уникалния спектакъл ще свири държавният симфоничен оркестър
 "Е. Ф. Светланов". Спектакълът се организира от Министерството на културата и НДК. БНТ пък ще предава на живо концерта от 19 ч.

Снимка: Стандарт

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !