Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Валя Балканска разплака Петя Буюклиева зад кулисите

отпечатай новината

03.04.2019 09:49 | Видян 1053 пъти

Валя Балканска разплака Петя Буюклиева зад кулисите

На последното издание на „Като две капки вода” Петя Буюклиева имаше за задача да пресъздаде великата Валя Балканска и нейната недостижима космическа песен „Излел е Дельо хайдутин”. На една от паузите на шоуто обаче, между двете певици се случи нещо неочаквано, видя репортер на „ШОУ”.

С фантастичното си изпълнение Петя Буюклиева успя да изправи залата на крака, след което да получи и 10-ка от зрителския вот. Но най-вълнуваща се оказа реакцията на самата Валя Балканска, която я гледаше от първия ред в залата.

При една от паузите на шоуто двете певици се събраха, за да разменят няколко думи и да обединят вълнение. И това, което Валя Балканска каза на Петя предизвика сълзи в очите й, които тя не успя да прикрие под тежкия си грим.

„Петя се справи прекрасно. Знам колко труд е положила. Има невероятен глас и за мен беше удоволствие да я слушам в изпълнение на точно тази велика песен. Радвам се, че има и други, които могат да я изпълнят”, сподели пред нас Валя Балканска, чието невероятно изпълнение е включено в Златната плоча на Вояджър на американските космически апарати „Вояджър 1” и „Вояджър 2”.

„Моля ви, аплодирайте тази велика жена, тази легенда, Валя Балканска”, призова още от сцената след изпълнението си и Петя Буюклиева, която едва сдържаше вълнението си.

Разбира се, очаквано в социалните мрежи имаше десетки коментари. В един от тях се казва нещо много интересно. Оказва се, че силно емоционалното и леко драматично на моменти поведение на Петя Буюклиева, което у нас често предизвиква всевъзможни коментари, в Лондон се приема за истински звездно присъствие.

„Петя е със поведение на истинска звезда. Живеем в Лондон от години и следя техните музикални предавания. Такова поведение като нейното тук е абсолютно нормално и ценено от всеки. Балканският ни манталитет при нея го няма. За това я харесвам и Слава Богу в света тя е оценена!”, пише Мария Магурева. „Ето това е глас! Убийствена Петя, напук на празните тикви, които коментират всичко друго, но не и таланта й!”, добавя и още една почитателка на шоуто за имитации.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !