Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Откриха бг двойничка на Адриана Лима

отпечатай новината

03.04.2019 12:38 | Видян 2286 пъти | Гласували 2

Откриха  бг двойничка на Адриана Лима

Над 500 момичета и момчета от цяла България се включиха в националния кастинг в Sofia Ring Mall, организиран от най-престижната модна агенция в страната Ivet Fashion. Той се състоя в два поредни дни и събра на едно място бъдещи топмодели, техните родители, модни букъри, скаути и популярни лица от света на модата и шоубизнеса.

В експертното жури на най-масовия кастинг за модели, правен в България, бе и самата собственичка и основателка на модната агенция Ивет Григорова. Тя прекара целия уикенд в Sofia Ring Mall в търсене на новите топ лица, на които да предложи договори за работа в България и чужбина.

Стотици момичета и момчета от цялата страна дойдоха в мола в полите на Витоша, за да участват в моделското събитие №1 и да сбъднат мечтата си. Чуждестранни красавици пък бяха прелетели хиляди километри, за да се запишат и участват в кастинга Ivet Fashion Model Search.

Самата Ивет Григорова сподели с широка усмивка: „Мисля, че открихме двойничката на Адриана Лима!“. Освен нея, на финалното ниво на кастинга бяха одобрени още над 5 момичета, на които им предстои да подпишат професионален договор с българската топ агенция.

Една от най- известните актриси и модели в България и дъщеря на собственичката на Ivet Fashion - Луиза Григорова- Макариев също беше част от събитието. Тя бе в компанията на своя съпруг - режисьора Мартин Макариев, и неговият син.

Най-големият кастинг за модели в Sofia Ring Mall събра на едно място и едни от най-популярните звезди на агенцията - мис България за 2011 година Ваня Пенева и Розмари Тишър, известна и с участието си в последния сезон на VIP Brother.

Очаквайте скоро подробности за финалистките и бъдещи звезди в модния бизнес, които ще имат невероятната възможност да подпишат договор с едни от най-големите фешън агенции в света!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !