Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Семейството на Джако пусна свой филм за него

отпечатай новината

08.04.2019 11:09 | Видян 1195 пъти

Семейството на Джако пусна свой филм за него

Семейството на Майкъл Джексън пусна филм за него, в отговор на скандалната документална лента на НВО „Да напуснеш Невърленд“, показваща Краля на попа като педофил.

Продукцията носи името „Невърленд от първа ръка: Разследване на документалния филм за Майкъл Джексън“. Тя трае 30 минути и се котира в платформата за видеосподеляне YouTube. В нея членове от фамилията на изпълнителя на Thriller коментират главните герои в другата лента – Уейд Робсън и Джеймс Сейфчак, които твърдят, че на възраст съответно 7 и 11 години са били подлагани на сексуално насилие от страна на Джако. Семейството на Джексън напомня, че по време на съдебния процес през 2005 г, те са дали противоположни показания.

Припомняме, че наследниците на покойната суперзвезда съдят НВО за обезщетение от 100 милиона долара. Ищците заявяват, че телевизията е нарушила споразумение от 1992 г., с което HBO се задължава да не петни името на певеца.

„HBO наруши договореността да не оклеветява Майкъл Джексън чрез продуциране или представяне пред публиката на едностранчиви по смисъл образци на откровена пропаганда с цел безсрамно да се възползва от невинен човек, който е мъртъв и не може лично да се защити“, цитира NBC News извадки от 53-страничния иск.

Роднините напомнят, че подобни обвинения са били отправяни и преди повече от 10 години, но след щателно разследване певецът е признат за невиновен.

 
Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !