Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ким с дзен парти

отпечатай новината

09.04.2019 17:54 | Видян 1569 пъти

Ким с дзен парти

Ким Кардашян брои дните до раждането на четвъртото ѝ дете. Тъй като момченцето ще се появи съвсем скоро чрез сурогатна майка, риалити звездата планува да направи парти, на което да събере най-близките си приятелки. То обаче ще бъде далеч от популярните в САЩ събирания „baby shower“.

„Тъй като съм тотално откачила тази година, искам да направя дзен бебешко парти. Просто искам масажи, чаена церемония с кристали и други такива неща“, разкри тя.

На събирането ще се пуши CBD или канабидиол – една от активните съставки на канабиса, обяви Ким. По думите ѝ, в сравнение с предишните ѝ събирания за децата, на това ще се пие много, защото все пак тя не е бременна и може да си позволи да се отпусне.

„Трябва да медитираме по някакъв начин, да има масажи за всички и са се успокоим преди истинския "baby shower", посочи жената на Кание Уест.

Преди 14 месеца сурогатна майка дари Ким Кардашиян с момиченце. То бе кръстено Чикаго. Звездата има и две свои деца, но неведнъж е казвала пред медиите, че заради усложнения при последното раждане не желае да зачева повече.


Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !