Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бориса Тютюнджиева е бременна

отпечатай новината

10.04.2019 13:22 | Видян 3685 пъти

Бориса Тютюнджиева е бременна

От суеверие Тютюнджиева крие новината, макар че коремчето вече й личи.

Топ моделът Бориса Тютюнджиева е бременна, научи Галерия от добре осведомени източници. Смуглата красавица е в четвъртия месец и коремчето вече й личи, затова избягва да се снима от кръста надолу.

Очаква се бебето да се роди в края на лятото и затова моделката е решила да отложи сватбата за догодина, когато първородният й наследник ще присъства на голямото събитие.

Тютюнджиева продължава упорито да крие кой е мъжът до нея. Tя всеки път маскира лицето на своя любим и отказва да говори за него.

Тайнственият и богат мъж до моделката не е случаен. Казва се Марио Захаринов – син на скандалната данъчна шефка Димитрина Захаринова, станала известна покрай корупционния конфликт с бившата директорка на НАП Мария Мургина през 2006 г.

Потеклото му обяснява и рязкото покачване на стандарта на живот на Бориса – моделката кара скъпо возило, често ходи по екзотични почивки и луксозни заведения.

Марио обаче не разчита само на схемите на майка си. Момчето движи собствен бизнес – заедно с брат си Любомир имат туристическа фирма, която обаче поне според официалните данни не е особено печеливша.

Марио е и мениджър на клуб Патриот в аматьорската футболна лига по минифутбол.

С Бориса се запознават покрай общи приятели. Моделката е близка с Памела Жейнова – снаха на Ахмед Доган и годеница на сина му Демир, с когото пък Марио често излиза.

В края на миналата година, по време на разходка в Италия, Захаринов подари скъп годежен пръстен на Бориса и моделката каза „Да“. Двамата планираха да се оженят това лято, но бебето ги изненадало.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !