Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кит Харингтън: Искам да стана баща

отпечатай новината

16.04.2019 11:35 | Видян 1381 пъти

Кит Харингтън: Искам да стана баща

Ролята на Джон Сноу в хитовия сериал Игра на тронове може да е най-значимата в досегашната кариера на Кит Харингтън, но за британския актьор има една по-важна – да стане баща.

В интервю за сп. InStyle по повод осмия и последен сезон на хитовата поредица, който ще стартира по телевизия HBO на 14 април, 32-годишният Харингтън казва: „Най-важната работа, която съм имал досега, е на път да приключи. Надявам се обаче скоро тя да се превърне във втората ми най-важна работа. Първата е да стана баща“.

Кит Харингтън и съпругата му Роуз Лесли играеха влюбените Джон Сноу и Игрит в сериала Игра на тронове. Екранното им партньорство продължи три сезона, а любовта им се пренесе и в реалния живот.

След продължила пет години връзка двойката оповести годежа си през септември 2017 г. Харингтън и Лесли се ожениха през юни миналата година, припомня изданието. Актьорът преди е споделял, че съпругата му е най-големият му дар от Игра на тронове.

Сега Кит Харингтън смята, че ще му е трудно отново да си партнира с жена си, защото едва ли двамата ще могат да повторят успешното си сътрудничество от хитовата поредица.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !