Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

отпечатай новината

22.04.2019 13:49 | Видян 2481 пъти

Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

Майката на Меган Маркъл долетя от Щатите, за да бъде до дъщеря си в момента на раждането.

Това означава, че бебето ще се появи всеки момент. Точният термин не беше съобщен публично, но херцозите казаха, че очакват наследника си “в края на април или началото на май”.

По всичко личи обаче, че бебето на Меган и Хари няма да чака до месец май, за да зарадва родителите си и хилядите им почитатели. А пристигането на Дория Рагланд доказва, че раждането може да започне всеки момент!

Меган Маркъл е изключително близка с майка си, която работи като социален работник и инструктор по йога. Всъщност, Дория беше единственият представител на семейството на Меган на сватбата й с принц Хари.

Дория Рагланд обаче няма да се премести в замъка Фрогмор при Меган и Хари след раждането на бебето, за да помага на дъщеря си. Тя вероятно ще има своя стая в имението, но ще продължи да живее отвъд Океана.

Тези дни се разбра съшщо и кога ще можем да видим новороденото.

За разлика от Кейт Мидълтън, Меган няма да се появи пред болницата веднага след раждането, за да поздрави тълпата и да позира за снимки. Очакваше се тя и принц Хари просто да пуснат официални портретни снимки с бебето след няколко дни.

Меган и Хари обаче все пак ще позират с наследника си пред фотографи. Събитието ще е няколко дни след раждането и ще бъде в замъка Уиндзор.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !